Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Αμμόχωστος

Το blog Λίβελλος, φέρνει στη δημοσιότητα πρόταση παραχώρησης της Αμμοχώστου στους Τουρκοκύπριους εις ένδειξη καλής θέλησης. Τα κοτσιάνια θα παραδώσει σε τελετή που θα γίνει στο σωματείο του Συνδέσμου Αγωνιστών ΕΟΚΑ ο Γιώργος Βασιλείου μαζί με τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Την τελετή θα προσφωνήσει ο Θάσος Σοφοκλέους.

Σωστή η κίνηση του άντρα της Αντρούλλας, καθώς αν το καλοσκεφτούμε, οι Αμμοχωστιανοί δεν εκδιώχθηκαν... απλά έφυγαν.

Εναλλακτική πρόταση ήταν να την δώσουμε στην Ελλάδα (έδιναν πιο πολλά). Εμείς είμαστε υπέρ αυτής της πρότασης, καθώς έτσι όλοι οι αγωνιστές και οι αντιστασιακοί θα μαντρώνονταν στην Ελλάδα της Κύπρου καθώς έτσι θα θεωρούνταν πραγματικοί Έλληνες. Όταν έρχονται από τα επιδοτούμενα ταξίδια τους, δεν θα ντρέπονται να δείξουν ταυτότητα καθώς δεν θα αναγράφει "cypriot nationality". Παράλληλα, θα ξεβρομίσει ο τόπος. Όλη η ηγεσία της δεξιάς - ναι και το ΔΗΚΟ είναι δεξιά - (και όχι μόνο) θα πάει στην Αμμόχωστο κι εμείς οι υπόλοιποι θα μπορέσουμε να ζήσουμε σε μια πραγματικά κόκκινη κουμμουνιστική Κύπρο.

Η ΚΕΟ, δεν θα έχει τιμή, θα παρέχεται με κουπόνια, σε μορφή συσσιτίου, που θα είναι φυσικά απεριόριστα. Όποιος τολμήσει να καταναλώσει άλλο καφέ εκτός του Λαϊκού Καφεκοπτείου, θα τον στέλνουμε στην Λήδρας να σκάβει τρύπες. Άλλα παρόμοια παραπτώματα θα έχουν την ίδια ποινή. Σε 10 χρόνια δηλαδή, η Λευκωσία θα έχει θάλασσα και δεν θα έχει λόγο να ζηλέψει τη Λεμεσό. Τότε θα δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα καθώς οι Λεμεσιανοί θα πέσουν σε κατάθλιψη, αλλά θα τους ψεκάσουμε με κόκα για να ευθυμήσουν.

Οι μόνες ομάδες που θα υπάρχουν στην Κύπρο θα είναι η Ομόνοια, τα δεύτερα της Ομόνοιας, τα τρίτα της Ομόνοιας, η νέα Σαλαμίνα και ο Πεζοπορικός. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται στο στάδιο "Κάρολος Μάρξ" (νέα ονομασία του Γ.Σ.Π). Περιττό να πούμε ότι η θέση του προέδρου θα γίνει ισόβια.

Politicus

buzz it!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kati tipoi san je esena, en o logos pou eftasame dame pou eftasame? pou vriskete i ethniki sou timi kai ideodi? sifonoume oti oi komounistes kai o vasiliou o praktoras ton amerikanon den tha mas fkaloun pouthena. antithetos to mono pou tha mas parei ena vima pio mprosta einai i sinergsia me tin ellada se ebropaiko/diethnes epipedo kai mono me tin logiki tou veto enanti stous Slavous pou theloun na legonte makedones tha doume xairi. touta ta krifokomounistika sas kai touta ta kolpa pou ipotimoun tin ellikotitia tou topou mas na ta parete paraji prodotes.