Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Κάλυψη ΡΙΚ του θανάτου του Μ.Τόκα

Ο Μάριος Τόκας πέθανε Κυριακή ξημερώματα. Κρίμα, ήταν νέος τζιαι είσιε κοπελλούθκια. Ενδιαφέρον είναι το δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ της 27/04/08. Βασικά δεν είχε ειδήσεις εκείνη την μέρα γιατί όλοι ήταν στους κασάπιες (= χασάπηδες) και αγόραζαν κρέατα για να φάνε μέχρι να χρειαστούν νοσοκομείο ή να πιουν μέχρι να πατήσουν με το αυτοκίνητο κάποιο Πακιστανό. Λοιπόν, στο αφιέρωμα των 8 στον Τόκα μάθαμε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα.
  1. Ο Μεγαλειότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου δήλωσε ότι "ο θεός πρέπει να τον αγαπούσε πολύ για να τον πάρει κοντά του". Φοβού την αγάπη του Θεού δηλαδή. Από αύριο αντί καλημέρα θα λες στον άλλο "άντε γαμήσου ρε μαλάκα" γιατί αν είσαι ευγενικός μπορεί να σε αγαπήσει ο θεός και να σε πάρει μια ώρα αρχύτερα. Έχουμε που έχουμε υπογεννητικότητα, ας μην εξαλειφθούμε κι από αγάπη. Μαλάκες! Βλαμμένα!
  2. Το ΡΙΚ λέει ότι "ο Θάνατος του Μάριου Τόκα εξέπληξε ακόμα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια". Γλύφουμε άλλους κώλους τώρα κύριοι στο ΡΙΚ; Οι πρόεδροι της Κύπρου είναι superheroes; Να δώ τον σύντροφο με το speedo και το κολάν του Superman κι ας πεθάνω (από αγάπη στο Θεό).
  3. Ο θάνατος του Τόκα προκάλεσε την αναφορά του συντρόφου σε "Ελληνισμό". Πρόεδρε, πολύ σοσιαλιστής την είδες τελευταία.
  4. Ο Αναστασιάδης βούρκωσε λέει το ΡΙΚ. Ωραία, τώρα κάναμε θέμα το γεγονός ότι μπήκε κάτι στο μάτι του Νίκου. Για τον Τόκα αποκλείεται να έκλαψε... βασικά ο Νίκος δεν κλαίει. Χώνεψε το. Ο Νίκος είναι όπως τον Σιγκάλ και τον Μάκη μαζί!
  5. Ο Συλλούρης νόμισε ότι ήταν call-to-action ο θάνατος του Τόκα. Στα όπλα αδέρφια στα όπλα, τα σύνορα μας είναι στην.... Αγία Νάπα.
Καλό ταξίδι κ.Τόκα.

Politicus

buzz it!

1 σχόλιο:

Sike είπε...

σχετικά με το πρώτο σου σημείο, όταν πεθάνει κάποιος τη μέρα του Πάσχα η κηδεία του δεν είναι η κανονική αλλά αναστάσιμη γιατί μάλλον υπήρξε δίκαιος.

Επίσης, μόνο που τον Αρχιεπίσκοπο άκουσες να παρόμοιες κουβέντες για κάποιον που πέθανε (για άγγελο που έκαμε φτερά κτλ κτλ);