Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Μιαν σου μιαν μου

Μιλώντας για άτομα τζιαι ομάδες που αποθρασύνθηκαν, αναγκαστικά έρχεται στο νου μας το ΔΗΚΟ. Έχουμε και λέμε.. επέθανε ο Μακάριος τζιαι ούτε λλίο ούτε πολλά επάσαρε το μαχαζί που ονομάσαμε από κοινού «Κυπριακή Δημοκρατία» στον «αείμνηστο» Σπύρο. Για να ξέρεις, ο Σπύρος εν ο δεύτερος τη τάξη εθνάρχης. Αν ο Σπύρος ήταν Ινδιάνος (για να ξέρεις v2) θα λεγόταν «ο φκάλε κομματική ταυτότητα να σε βάλω στην κυβέρνηση».

Ύστερα που τον Σπύρο που εγέμωσε την κυβέρνηση τύπους που είχαν κομματική ταυτότητα του δήκο τζιαι αντί να λαλούν «έχουμε» ελαλούσαν «έχομε» ήρτεν ο Βασιλείου που ενώ οικονομικά έχουν να λαλούν ότι ήταν ζγιάν τον Περικλή για την Αθήνα (ντάξει, υπερβάλλω), πολιτικά ήταν σαν τον μεσαίωνα.. γι' αυτό τζιαι σταματώ δαμέ, γιατί πληγώνει το θέμα.

Πάμεν μετά στον αείμνηστο (sorry, ού χαττάν, τούτος εν επέθανε κόμα) τον Γλαύκο που εγέμωσε την κυβέρνηση βλαμμένα που θέλουν ένωση τζιαι πίννουν καφέ στο ΑΠΟΕΛ ή στα κατά τόπους εθνικόφρονα σωματεία. Εξωκείλω..

Ύστερα ήρτεν ο Τάσσος που νομίζω έβαλλεν πόλα σέλα.. αλλά με το ΔΗΚΟ να έσιει πάντα την μερίδα του λέοντος. 6 ημικρατικούς το ΑΚΕΛ, 10 το ΔΗΚΟ, άσχετο που εν χα χα διπλάσιο το ΑΚΕΛ τζιαι το ΔΗΚΟ έφκαλε πρόεδρο. Για την ΕΔΕΚ τζιαι το Υπουργείο Άμυνας εν θα πούμε τίποτε γιατί όσο τζιαι να κρυφτεί ο στρουθοκάμηλος πάλε μόνο τη κκελλέ του κρύφκει

(Αναγνώστη/τρια μου, μεν πορώνεσαι τζιαι ενεν φιλοΑΚΕΛικό το post.. έχουμε τζιαι για τη γούννα τους)

Επειδή όμως ξέρω ότι θέλετε να σας τα κάμω κουτσιά καθαρισμένα θα ανακεφαλαιώσω. ΈχΟμεν (αστείο) και λέμε... ΔΗΚΟ στην εξουσία με τον αείμνηστο Σπύρο που όπου ΔΗΚΟικό έμπηξε τον μέσα στην κυβέρνηση τζιαι ΔΗΚΟ που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εν μες σε κυβερνήσεις τζιαι συγκυβερνήσεις καθ όλη τη διάρκεια της Κυπριακής Δημοκρτίας.

Ε τωρά Μάριε μου, ίντα μπου κατσιαρίζεις; Εν μια σου μια μου. Εκάμετε τους τα, εννα σας τα κάμουν. Έτσι παέι. Όμως μεν μας δουλεύκετε ούλλους που γυρώ ότι ενεν ψηφοθηρικά τζιαι ρουσφετοδηγούμενα τα κίνητρα σας. Είμαστε πολλά μαννοί σαν λαός γιατί ψηφίζουμε σας.. αλλά τζιαι η μαννομάρα μας έσιει έλεος.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: