Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Λύση στο Κυπριακό: Μετανάστευση


Οι Αμερικάνοι είπαν ότι σε περίπτωση που τους ζητηθεί μπορούν να στείλουν απεσταλμένο για το Κυπριακό. Όι.. εν εντάξει.. έλειψε μας η βαζελίνη.

Εν τω μεταξύ, οι Τουκοκύπριοι λένε ότι παρόλες τις διαφωνίες υπάρχει ραγδαία πρόοδος στις ομάδες εργασίας. Ο Χριστόφιας και ο Ομήρου λένε ότι αν δεν φέρουν τα μίλια τους στην Άγκυρα έσιει αγγούρι. Το ανησυχητικό εν ότι συμφωνεί και ο Αρχιεπίσκοπος. Ο Ταλάτ λέει ότι δεν θα φύγει κανένας έποικος που έχει Τουρκοκυπριακή υπηκοότητα, όπως δεν τίθεται θέμα να μην είναι εγγυήτρια χώρα η Τουρκία. Μάλιστα... το καλό εν ότι συμφωνούμε

Συμπέρασμα: Εξαιρετική δουλειά στο υπουργείο εξωτερικών της Κύπρου (όπως πάντα) καθώς τα σαΐνια του κατάφεραν σαρώνοντας την Ευρώπη να κινήσουν τα απαιτούμενα νήματα για να ασκηθεί πίεση στην Τουρκία. Μπράβο κοπέλια.

Οι μέρες περνούν, αλλά δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω. Ο σύντροφος πρόεδρος είπε ότι εκείνος και η Έρση κάνουν μπάνιο με τις σύκλες. Δυο εύλογα ερωτήματα προκύπτουν.
1. Και οι δυο μαζί; Πως; Το μπάνιο τους έχει μέγεθος γηπέδου;
2. Πόσες εκατοντάδες λίτρα χωράει η σίκλα;

Χτες, είδα τα κοθώνια του ΑΚΕΛ μαζί με τους εργατοπατέρες τους στην καθιερωμένη εκδήλωση για την πρωτομαγιά. Ο πρόεδρος μας, τα έχωσε στην παγκοσμιοποίηση κτλ τετριμένα. Είπε μάλιστα, ότι ο λόγος που αγόρασε γερμανικό χλιδάτο αυτοκίνητο, είναι για να το στερήσει από τους καπιταλιστές. Δεν είναι αργία, είναι απεργία. Το costa coffee, ήταν γεμάτο απεργούς. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, έχει κάποιες φάτσες που τις βλέπεις κάθε χρόνο. Τα φοιτητόπεδα του ΑΚΕΛ, σχεδόν να βγουν σε σύνταξη. Διάνοιες. Ο καλύτερος είναι στο 6ο έτος και χρωστά μερικές χιλιάδες μαθήματα. Ευτυχώς τα φοιτητόπεδα του ΔΗΣΥ δεν έχουν έτσι προβλήματα. Οι γονείς του αντιλαμβανόμενοι την κοινωνική προσφορά των σπλάχνων τους στο δημόσιο βίο του τόπου, τα βρίσκουν με τους καθηγητές, ακριβώς όπως τους ομοϊδεάτες τους στην Ελλάδα (ΔΑΠ).

Το ΔΗΚΟ που χάθηκε; Που καιρός που ο Τάσος ελάλε τους Τουρκοκύπριους Τουρκοκύπριους αλλά εννοούσε πουστόΤουρκοι. Αχ.. μεγαλεία. Έλειψες μου. Ακούω "ΌΧΙ" και πλαντάζω στο κλάματα απ' τη νοσταλγία.

Άλλη μέρα, θυμίστε με να σας πω τον συσχετισμό του μουσιού και των ΑΚΕΛικών.

Politicus

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: